Stranden

Beste beach clubs van België

Ontdek de beste beach clubs van België

Als liefhebber van zon, zee en strand kun je in België ook volop genieten van heerlijke beach clubs. Of je nu wilt relaxen met een cocktail in de hand of juist actief wilt zijn op het strand, er is voor ieder wat wils. Ik heb verschillende beach clubs in België bezocht en deel graag mijn favorieten met jou.

Beach Club Knokke

Beach Club Knokke is een populaire hotspot aan de Belgische kust. Met zijn trendy interieur en uitgestrekt strand is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Je kunt hier heerlijk loungen op een van de luxe ligbedden of lekker dansen op de zomerse muziek van de DJ.

Bij Beach Club Knokke kun je ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Probeer zeker de verse visgerechten of de heerlijke cocktails. Met uitzicht op zee is dit de perfecte plek voor een romantisch diner bij zonsondergang.

Surfclub Nieuwpoort

Voor de actievelingen onder ons is Surfclub Nieuwpoort een absolute aanrader. Hier kun je terecht voor diverse watersportactiviteiten zoals kitesurfen, windsurfen en SUP. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen en je de fijne kneepjes van het watersporten bij te brengen.

Na een sportieve dag op het water kun je bij Surfclub Nieuwpoort ook terecht voor een verfrissend drankje of een smakelijke snack. Het prachtige uitzicht op het strand en de zee maakt je stranddag compleet.

Beach Club Oostende

Beach Club Oostende is een begrip aan de Belgische kust. Met zijn relaxte sfeer en stijlvolle inrichting is dit de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Hier kun je relaxen op een van de comfortabele ligbedden of een verfrissende duik nemen in de zee.

Geniet van een heerlijke lunch met verse streekproducten of trakteer jezelf op een verkoelende cocktail. Bij Beach Club Oostende staat gastvrijheid hoog in het vaandel en word je altijd met een glimlach ontvangen.

Conclusie

Of je nu wilt relaxen op het strand, actief bezig wilt zijn op het water of gewoon wilt genieten van een cocktail in de zon, de beste beach clubs van België bieden voor ieder wat wils. Met hun trendy interieurs, heerlijke gerechten en relaxte sfeer zijn deze beach clubs absoluut een bezoekje waard. Dus pak je strandtas en beleef een heerlijke dag aan de Belgische kust!

België