Bezienswaardigheden & Attracties

Het Historium in Brugge bezoeken

Ervaar de rijke geschiedenis van Brugge bij Het Historium

Wil jij een unieke ervaring beleven tijdens je bezoek aan Brugge? Dan is Het Historium zeker een must-visit! Dit interactieve museum neemt je mee terug in de tijd naar de gouden eeuw van Brugge, toen de stad een bloeiende handelsmetropool was. Van historische decors en geluidseffecten tot virtual reality, hier ontdek je op een boeiende manier het verleden van deze prachtige stad.

Ontdek de verschillende attracties

Bij Het Historium zijn er verschillende attracties die je niet mag missen. Zo maak je bijvoorbeeld een wandeling door de Gouden Eeuw in de sfeervolle decors van het museum. Daarnaast is er ook een interactieve tentoonstelling waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van Brugge. En vergeet vooral de virtual reality experience niet, waarbij je je echt in het verleden waant!

Praktische informatie

Als je Het Historium wilt bezoeken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

  • Adres: Markt 1, 8000 Brugge, België
  • Openingstijden: Het Historium is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur
  • Toegangsprijs: Een ticket voor Het Historium kost € 15 voor volwassenen en € 8 voor kinderen (6-11 jaar)

Tip:

Combineer je bezoek aan Het Historium met een wandeling door het historische centrum van Brugge. Vergeet niet om ook de vele bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt en het Belfort, te ontdekken!

Conclusie

Al met al is een bezoek aan Het Historium een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Brugge. Of je nu alleen reist, met je partner of met het hele gezin, hier ervaar je op een interactieve manier hoe het er vroeger aan toe ging in deze prachtige stad. Mis deze unieke ervaring niet tijdens je verblijf in België!

België