Dagtrips

Bezoek aan Pairi Daiza dierenpark

Bezoek aan Pairi Daiza dierenpark

Een magische dag in België

Ben jij een dierenliefhebber en op zoek naar een onvergetelijk uitstapje in België? Dan is een bezoek aan Pairi Daiza dierenpark absoluut een aanrader! Dit prachtige park, gelegen in Cambron-Casteau, biedt een unieke ervaring waarbij je oog in oog komt te staan met verschillende dieren van over de hele wereld.

Praktische informatie

Pairi Daiza is geopend van maart tot november en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het park beschikt over ruime parkeergelegenheid en diverse eet- en drinkgelegenheden. Vergeet niet om comfortabele schoenen en kleding aan te trekken, aangezien je in het park veel zult lopen en de weersomstandigheden kunnen variëren.

Adres:

Domaine de Cambron, B-7940 Brugelette, België

Openingstijden:

  • Maart – november: 10:00 – 18:00

Ontdek de wereld van Pairi Daiza

Prachtige dieren en spectaculaire shows

In Pairi Daiza wandel je langs prachtige tuinen en verblijven waar je dieren van dichtbij kunt bewonderen. Van majestueuze olifanten tot kleurrijke vogels en indrukwekkende roofdieren, er is voor elk wat wils. Vergeet ook zeker niet om de spectaculaire shows bij te wonen, waar dieren hun kunsten vertonen onder begeleiding van professionele trainers.

Unieke themagebieden en culturele bezienswaardigheden

Het park is opgedeeld in verschillende themagebieden, elk met een eigen sfeer en bijzondere bewoners. Zo waan je je in de Chinese tuinen tussen de reuzenpanda’s of bewonder je de architectonische pracht van het middeleeuwse abdijcomplex. Ook zijn er culturele bezienswaardigheden zoals de Japanse tempel en de Egyptische tempel die je niet mag missen.

Praktische tips voor je bezoek

Plan je dag van tevoren

Om optimaal te genieten van je dag in Pairi Daiza is het handig om van tevoren een route uit te stippelen langs je favoriete dieren en shows. Zo voorkom je dat je iets mist en kun je je tijd efficiënt indelen.

Neem voldoende eten en drinken mee

Hoewel er in het park diverse eet- en drinkgelegenheden zijn, kan het handig zijn om zelf wat eten en drinken mee te nemen. Zo kun je op elk moment een pauze nemen en genieten van een picknick in de prachtige omgeving van het park.

Maak souvenirs en foto’s

Vergeet niet om souvenirs mee te nemen om je bezoek aan Pairi Daiza te herinneren. Ook is het leuk om foto’s te maken van de prachtige dieren en omgeving, zodat je deze bijzondere dag kunt delen met vrienden en familie.

België